Mucozinc

Tiskanje


Podprite svoje obrambne mehanizme

Prodajna cena z popustom:
Prodajna cena: 26,95 €
Popust:
Cena / kg:
Pakiranje
Opis

Sobna temperatura

Prijeten okus

Brez umetnih arom

Brez umetnih arom in sladil

Brez glutena

Brez laktoze

Prašek

Podprite svoje obrambne mehanizme/zaščitne ovire.

Mucozink® vsebuje specifično kombinacijo vitaminov, mineralov, elementov v sledovih in drugih hranil za kožo in sluznico s poudarkom na črevesni sluznici.

Dobro poznan rek pravi, da se je potrebno počutiti dobro v svoji koži. Le-ta ugotovitev ne drži samo v primeru kože, ampak tudi v primeru sluznice. Ohranjanje njene običajne funkcionalnosti je odločilno za naše zdravje in občutek udobja. Naše naravne zaščitne ovire nas ščitijo pred škodljivimi zunanjimi vplivi, kot so cvetni prah in virusi. To čutijo predvsem ljudje, katerih koža in sluznica sta zelo občutljivi.

Za naše zdravje je še posebej pomembna črevesna sluznica, ki jo imenujemo tudi intestinalna mukoza. Črevesna sluznica ima površino 400 m2. Naša največja mejna površina z zunanjim svetom ima osrednjo vlogo ne le pri absorpciji hranil, ki so ključnega življenjskega pomena, ampak tudi za funkcionalni imunski sistem. Imunsko funkcijo našega telesa nadzoruje veliko imunskih celic, ki so naseljene na mejni površini sluznice. Da bi ohranili neprepustno pregrado, se celice črevesne sluznice nenehno obnavljajo. Ciljna oskrba z mikrohranili je pomemben predpogoj za izpolnjevanje nalog, ki so povezane s sluznico.
Sestavine: saharoza, MAGNEZIJEVE SOLI CITRONSKE KISLINE, sredstvo za uravnavanje kislosti, citronska kislina, Taurin (2%), l-askorbinska kislina (vitamin C), naravna aroma, Maltodekstrin, cinkov glukonat, D-alfa-Tokoferil Acetat (naravni vitamin E), nikotinamid (Niacin), kalcij-D-pantotenat (Pantotenska kislina), sok rdeče pese v prahu, piridoksin hidroklorid (vitamin B6), Riboflavin 5-fosfat natrij (vitamin B2), bakrov glukonat, Tiamin-Mononitrat (vitamin B1), retinil acetat (vitamin A), Holekalciferol (vitamin D), Pteroilmonoglutaminska kislina (folna kislina), krom (III)-klorid, D-Biotin, natrijev selenit (selen), cianokobalamin (vitamin B12)


 

PREVZEMITE VAŠ LETAK V DIGITALNEM OBLIKU.

Top